Foto Langerholc
fotolab

O nas

Sem Rado Stropnik, fotograf na Ptuju. S svojo ekipo ustvarjam vrhunske, kvalitetne fotografije. Vam to ne pove veliko?
Če Vam odkrijem drobce bogate zgodovine naše družine, boste ugotovili, da ste na pravem naslovu, ko iščete usposobljeno ekipo, ki bo ujela v objektiv neponovljive trenutke vašega življenja.

Davnega leta 1939 se je moj dedek, takrat mlad izučen fotograf, Franc Langerholc, preselil iz Ljubljane na Ptuj, kjer so iskali slovenskega fotografa.
V starem delu Ptuja so začeli nastajati prvi portreti, fotografije porok in drugih družinskih dogodkov ter unikatni fotografski zapisi takratnega časa. Vsaka fotografija je pomenila novo zgodbo, novo izkušnjo, nov zagon. Svoje bogate izkušnje in profesionalnost je prenesel na svojo družino, na mojo mamo Petro, očeta Darka in kasneje name. Trdno odločen, da ohranim ime in tradicijo, stopam po začrtani poti. Voljo, znanje in profesionalnost mi je torej podarila družina. Na vrsti sem, da delim naprej.

Ponosen sem, da sem del te zgodbe in del te tradicije. Ponosen sem na ime, ki ga ohranjam.

Drugi, bistveni del te zgodbe pa ste vsi Vi, ki cenite naše fotografije in se že toliko let vračate k nam, nam zaupate in z nami delite pomembne trenutke svojega življenja z željo, da jih za vedno ujamemo v naše objektive in da znova in znova zaživijo preko naših fotografij.

Hvala Vam in dobrodošli pri nas,
Rado Stropnik